Computer Support Service

 

Het overkomt iedereen wel eens. U zet de computer aan en hij doet niet wat hij moet doen. Maar ja, wat nu. Nieuwe kopen of terug naar de winkel brengen om te laten repareren. En natuurlijk is op dat moment alles gesloten en niemand bereikbaar. 

Een hoop gedoe.

Daar hebben wij een oplossing voor. Voor een klein bedrag per maand kunt u ons bellen voor alle vragen of problemen die u heeft met uw computer, netwerk of randapparatuur. Indien wij uw niet op afstand verder kunnen helpen maken wij een afspraak met u en komen we langs. Kunnen we het thuis niet op lossen nemen we uw computer mee naar de werkplaats voor reparatie en brengen we hem ook meer netjes terug. Dus geen gesleep meer met dat ding en geen hoge reparatie kosten meer door het abonnement de kosten uitsmeert over een heel jaar. En heeft u in een heel jaar Wingens-ICT niet in hoeven schakelen neemt u uw tegoed gewoon voor 1 jaar mee. Meer weten?

Bekijk de verschillende support abonnement, mocht u toch nog vragen hebben neemt u rustig contact met ons op.

Geen abonnement maar toch support nodig. Dat kan natuurlijk ook. U geeft aan wat er aan de hand is en wij proberen zo goed mogelijk de kosten in te schatten en te bepalen of de reparatie bij u thuis kan plaats vinden. Toch liever de computer komen brengen, dat kan natuurlijk ook. U dient uw reparatie wel van te voren bij ons aan te melden zodat we tijd voor u vrij kunnen maken om de reparatie ze snel mogelijk voor uw te kunnen verrichten. Blijkt het tijdens de reparatie toch meer te gaan kosten dan verwacht nemen we contact met u op. Worden de kosten te hoog of wilt u de gemaakte uren gespreid betalen, dan kunt u alsnog een abonnement afsluiten. Dit kan allemaal in overleg en denken graag mee aan een passende oplossing.

Reparatie zelf brengen:
Indien u zelf uw systeem wilt komen brengen kunt u dit doen bij Wingens Elektro, Kerkstraat 22, 5384KB te Heesch. Het is belangrijk dat u uw reparatie verzoek van te voren heeft aangemeld. U heeft dan van ons een ticketnummer ontvangen welke u bij de reparatie dient mee te geven. Dit zorgt ervoor dat wij uw spullen bij elkaar houden en weten wat er aan de hand is. De Medewerker die uw spullen aanneemt zal ook nog uw gegevens noteren voor alle zekerheid zodat alle informatie ter alle tijden bij de hand is mocht er iets niet goed zijn doorgekomen.

Start
€10,00
maand

U heeft recht op 3 uur support per jaar

Het abonnement is per maand opzegbaar

Indien er meer dan 3 uur support nodig is betaald u een uur tarief van €30,- incl btw per uur in plaats van €35,-

Uren over? Die gaan gewoon mee naar het nieuwe jaar

Compleet
€20,00
maand

U heeft recht op 7 uur support per jaar

Het abonnement is per maand opzegbaar

Indien er meer dan 7 uur support nodig is betaald u een uur tarief van €20,- incl btw per uur in plaats van €35,-

Uren over? Die gaan gewoon mee naar het nieuwe jaar