Computer Support Service

 10,00 20,00 incl. btw

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Het overkomt iedereen wel eens. U zet de computer aan en hij doet niet wat hij moet doen. Maar ja, wat nu. Nieuwe kopen of terug naar de winkel brengen om te laten repareren.

Een hoop gedoe.

Daar hebben wij een oplossing voor. Voor een klein bedrag per maand kunt u ons bellen voor alle vragen of problemen die u heeft met uw computer, netwerk of randapparatuur. Indien wij uw niet op afstand verder kunnen helpen maken wij een afspraak met u om bij u langs te komen. Indien blijkt dat het probleem niet bij u thuis opgelost kan worden nemen wij uw computer mee naar onze werkplaats om te repareren. Na voltooiing nemen wij contact met u op en komen wij de computer weer bij u aansluiten.

Wanneer u de Computer Support Service bij ons afsluit zal het abonnement op de eerste van de eerst volgende kalender maand van start gaan. Indien u de aanvraag op de eerste van een kalender maand verricht zal het abonnement direct van start gaan. De start datum van het abonnement kan in overleg met ons worden aangepast. Neem hiervoor contact met ons op via het contact formulier.

Extra informatie

Abonnement

, ,

uur support per jaar

, ,

Per maand opzegbaar

Korting op standaard urentarief

, ,

Uren over?

Die gaan gewoon mee naar het nieuwe jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Computer Support Service” te beoordelen