Web Totaal Pakket

 65,00 145,00 incl. btw

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

 

Het Web Totaal pakket bestaan uit:

Web Support Pakket

 • Klein: 2 support vragen per maand waarin wij u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Extra vragen kosten €5,- per vraag.
 • Middel: 5 support vragen per maand waarin wij u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Extra vragen kosten €5,- per vraag.
 • Groot: 10 support vragen per maand waarin wij u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Extra vragen kosten €5,- per vraag.

Web Onderhoud Pakket

 • Klein: Wij controleren eens per half jaar of er updates beschikbaar zijn voor het CMS en eventuele plugins en dergelijke welke moeten worden uitgevoerd.
 • Middel: Wij controleren eens per kwartaal of er updates beschikbaar zijn voor het CMS en eventuele plugins en dergelijke welke moeten worden uitgevoerd.
 • Groot: Wij controleren eens per maand of er updates beschikbaar zijn voor het CMS en eventuele plugins en dergelijke welke moeten worden uitgevoerd.

Web Beheer Pakket

 • Klein: U mag 2 wijzigingsverzoeken per maand bij ons indienen. Deze wijzigingen mogen betrekking hebben op de content, opmaak, vindbaarheid en eventuele toevoegingen van functionaliteiten, zoals het installeren en instellen van plugins.
 • Middel: U mag 3 wijzigingsverzoeken per maand bij ons indienen. Deze wijzigingen mogen betrekking hebben op de content, opmaak, vindbaarheid en eventuele toevoegingen van functionaliteiten, zoals het installeren en instellen van plugins.
 • Groot: U mag 4 wijzigingsverzoeken per maand bij ons indienen. Deze wijzigingen mogen betrekking hebben op de content, opmaak, vindbaarheid en eventuele toevoegingen van functionaliteiten, zoals het installeren en instellen van plugins.

Web Backup Pakket

 • Klein: Wij voeren eens in het half jaar een backup van uw website uit. Zit houd in dat wij de database en de directors van u website zullen backuppen. Mocht er een wijziging worden gedaan in de inhoud van uw site kunnen we deze makkelijk voor u herstellen. Wij houden standaard 2 backup voor u vast.
 • Middel: Wij voeren eens in het kwartaal een backup van uw website uit. Zit houd in dat wij de database en de directors van u website zullen backuppen. Mocht er een wijziging worden gedaan in de inhoud van uw site kunnen we deze makkelijk voor u herstellen. Wij houden standaard 3 backup voor u vast.
 • Groot: Wij voeren eens in de maand een backup van uw website uit. Zit houd in dat wij de database en de directors van u website zullen backuppen. Mocht er een wijziging worden gedaan in de inhoud van uw site kunnen we deze makkelijk voor u herstellen. Wij houden standaard 4 backup voor u vast.

Werkzaamheden waarvoor u geen abonnement bij ons afneemt worden of welke niet onder het gekozen pakket vallen wordt het standaard uur tarief voor berekend. Afhankelijk van uw gekozen pakket ontvangt u hier nog een korting op.

Extra informatie

Standaard uur tarief

Korting op standaard urentarief

, ,

Per maand opzegbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Web Totaal Pakket” te beoordelen