Sitecom Draadloze Modem/Router Wit

 89,99 incl. btw

• Ingebouwd 3G-modem: plaats een SIM-kaart en ga online
• Automatische configuratie van alle providerinstellingen
• Gebruik lokale SIM-kaarten en vermijd roamingkosten
• Met ondersteuning voor HSPA+, downloadsnelheid tot wel 21,6 Mbps
• Oplaadbare batterij met 5 uur gebruikstijd en 150 uur stand-bytijd
• Sleuf voor MicroSD-kaart: met ondersteuning voor maar liefst 32 GB aan opslagruimte

Beschikbaar via nabestelling

SKU: N-WLM-1000 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Beschrijving

Altijd en overal Wi-Fi
Met de WLM-1000 3G Mobile Wi-Fi Router kun je eindelijk altijd en overal beschikken over Wi-Fi. Dankzij het ingebouwde 3G-modem kunt je een SIM-kaart plaatsen en een Wi-Fi-hotspot maken waarmee je onmiddellijk online kunt gaan, zonder dat hiervoor een ingewikkelde configuratie vereist is. Het enige wat je hoeft te doen, is een lokale SIM-kaart kopen om op die manier roamingkosten te voorkomen. Geen dure verrassingen meer op je telefoonrekening aan het einde van de vakantie!

HSPA+ – Altijd en overal een snelle verbinding
De 3G Mobile Wi-Fi Router biedt ondersteuning voor HSPA+, een uitgebreide versie van HSPA die hoge downloadsnelheden tot wel 21,6 Mbps en uploadsnelheden tot 5,76 Mbps mogelijk maakt. Omdat HSPA+ vrijwel overal ter wereld beschikbaar is, kun je erop vertrouwen dat je toegang tot snel Wi-Fi-internet hebt, waar je reis je ook brengt.

Deel Wi-Fi met vrienden die met je mee reizen
Omdat er 8 gelijktijdige verbindingen mogelijk zijn, kun je maximaal 8 apparaten aansluiten op de 3G Mobile Wi-Fi Router. Dat is ideaal om je smartphone, tablet en Wi-Fi-camera tegelijk aan te sluiten of om je Wi-Fi-verbinding te delen met vrienden en familieleden die met je mee reizen. De 3G Mobile Wi-Fi Router is compatibel met alle Wi-Fi-apparaten, ongeacht het besturingssysteem.

Lange gebruiksduur van batterij
De 3G Mobile Wi-Fi Router wordt geleverd met een oplaadbare batterij van 1500 mAh, die tot wel 5 uur meegaat bij een volledige capaciteit en tot wel 150 uur in stand-by. Je kunt de batterij makkelijk opnieuw opladen met de meegeleverde Micro-USB-kabel.

Sleuf voor een MicroSD-kaart
De 3G Mobile Wi-Fi Router bevat ook een sleuf voor een MicroSD-kaart en is geschikt voor MicroSD-kaarten met een opslagcapaciteit tot 32 GB. Dat is handig als je films en muziek mee op vakantie wilt nemen of als je foto’s en vakantiefilmpjes wilt bewaren terwijl je op reis bent.

Makkelijke installatie, veilige Wi-Fi
De 3G Mobile Wi-Fi Router bevat vooraf geïnstalleerde instellingen voor mobiele-telefoonaanbieders over de hele wereld. Koop eenvoudigweg een lokale SIM-kaart, plaats deze in de router, en de configuratie wordt automatisch voor je uitgevoerd. Het enige wat je hoeft te doen is de SIM-code ontgrendelen (als je deze hebt ingesteld), en je kunt direct aan de slag. En nog een voordeel: je nieuwe Wi-Fi wordt geleverd met een vooraf ingesteld wachtwoord, zodat je zeker weet dat jij de enige bent die er gebruik van maakt.

Garantie
Dit product wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Deze langlopende garantie activeer je heel eenvoudig door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

Extra informatie

Gewicht 350 g
Afmetingen 12.5 x 17.5 x 7 cm
Merk

Type

,

Netwerk

,