Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/u112554p109337/domains/wingens-ict.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Nieuwe website - Wingens-ICT

Nieuwe website

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Je bent zojuist beland op de nieuwe frisse website van Wingens ICT. Naast de site hebben we ook onze webshop vernieuwd en onze services compacter gemaakt. Neem een kijkje. Mocht er iets niet duidelijk zijn of je hebt vragen, neem dan contact met ons op. Onze gegevens vind je op de Contact pagina.

Heb je opmerkingen over de nieuwe site vernemen we dit natuurlijk ook graag. Wij kunnen ook een foutje maken en lossen dit ook graag meteen op.

Leave a comment