Wingens-ICT is begonnen als MakeAweb. MakeAweb is ontstaan uit een school project en legde de focus op het bouwen van website’s. In de loop der jaren is de kennis hierin fors uitgebreid.

Omdat er ook vraag is naar support, is er gekozen MakeAweb om te dopen naar Wingens-ICT. Dit zorgt er ook voor dat de samenwerking tussen Wingens Elektro en Wingens-ICT wat duidelijker wordt gemarkeerd. Verder hebben we ervoor gekozen ons meer te gaan richten op de behoefte van de gewone mens. Op het gebied van IT zien we dat men behoefte heeft aan betaalbare ondersteuning. Denk hierbij aan hulp bij het werkend houden van computers, tablets, het verbeteren en beveiligen van internet gebruik enz. Nu is het zo dat men vaak in een keer een hoop geld moet betalen om een computer weer werkende te maken, of de wifi verbindingen te verbeteren. Ook verwachten andere bedrijven dat men hiervoor thuis blijft om dit te regelen.

Wingens-ICT denkt hierbij met de mensen mee. Wij bieden de mogelijkheid om gespreid te betalen in abonnement vorm en komen in de avond en weekend langs waardoor men gewoon kan gaan werken en niet speciaal vrij hoeft te nemen. Of men kan de computer vooraf aanmelden om deze vervolgens zelf bij Wingens Elektro ter reparatie af te geven. We bellen u dan wanneer de werkzaamheden zijn voltooid en kunnen de computer komen brengen of u kunt deze bij Wingens Elektro weer ophalen

Al met al, ons doel is om de IT ondersteuning voor bedrijven bij de mensen thuis te brengen voor een betaalbare prijs.

Ons team